24 feb

Dag van de sportaccomodaties

  • Door Marketing01
  • 0 Reacties
  • sportaccomodaties, sportzaal

Akoestiekpro neemt deel aan de “Dag van de Sportaccomodaties”


VOOR WIE INTERESSANT

Het evenement is met name interessant voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

BEURSVLOER – PRODUCTEN EN DIENSTEN

Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. U ziet de nieuwste producten en diensten op het gebied van bouw, gebouwinrichting, terreininrichting,ondergronden,sportmaterialen en dienstverlening.

AKOESTIEKPRO

Akoestiekpro laat deze dag u kennismaken met onze Isonic Visual en Viltsonic akoestische wandpanelen. Mooie systemen ten behoeve van de geluidsbeheersing van gebouwen. Daarnaast laten wij u enkele oplossingen zien om contactgeluid van vloeren te verminderen danwel geheel te ontkoppelen middels “doos in doos” constructies.
Onze professional Martijn Knopert zal deze dag een lezing geven over het belang van een goede akoestiek in een sportaccommodatie.

Omschrijving lezing:
De akoestiek in sportruimten is erg belangrijk. Zowel het beperken van geluidoverdracht naar naastgelegen (geluidgevoelige) ruimten als het beheersen van de ruimteakoestiek in de zaal zelf staat steeds vaker op de agenda. Een korte, overzichtelijke presentatie over voorzieningen die veiligheid, multifunctionaliteit en veiligheid vergroten. Denk aan onderwerpen als gehoorschade, spraakverstaanbaarheid, concentratievermogen.

WAAR
Expo Houten
Hal 2
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

WANNEER
Donderdag 12 maart 2015
Openingstijden van zijn van 10.00u tot 18.00u

BEREIKBAARHEID
PER AUTO, OPENBAAR VERVOER EN FIETS
Komt u met de auto dan kunt u gratis parkeren voor en direct naast het beursgebouw.
Komt u met de trein dan kunt u gebruik maken van de gratis pendelbus tussen NS-station Houten en Expo Houten.
Zelf met de bus mag natuurlijk ook, bus lijn 47 stopt voor de deur. Voor de beste fietsroute kijkt u op de website van de fietsersbond.

0 Reacties

Wij horen het graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *