Nagalmtijd teruggebracht in oefenruimten St Antonius ziekenhuis

Nagalmtijd teruggebracht in oefenruimten St Antonius ziekenhuis

Projectgegevens

Wij werden geselecteerd door het St Antonius Ziekenhuis om de ruimteakoestiek te verbeteren. Men had in de oefenruimten duidelijk last van een te lange nagalmtijd. Door toepassing van onze Isonic White akoestische tegels aan het plafond konden wij al veel verbetering bereiken. Wij hebben deze tegels in verschillende afmetingen. Zodoende konden wij het plafond maximaal benutten zonder dat verspringingen in het plafond, verlichtingen en kabels ons hierin te veel zouden beperken. Verder zijn de beschikbare wanddelen bekleed met akoestische fotopanelen welke door onze DTP perfect passend zijn gemaakt.

Wij hebben vernomen dat de therapeuten zeer tevreden zijn over het resultaat. Geluid doet wat met je weten wij…

| nagalmtijd |akoestische | fotopanelen | tegels

Productinformatie Isonic Visual

Opdrachtgever

St Antonius ziekenhuis

Datum Publicatie

25/01/2016

Categorie

Fotopanelen, Tegels