Viltsonic Sport Akoestische wanden in sporthal “The Dome” te Houten

Viltsonic Sport Akoestische wanden in sporthal “The Dome” te Houten

Projectgegevens

The Dome is een nieuwe sporthal in Houten welke een nieuw onderkomen verzorgt voor meerdere sportverenigingen en scholen. Het is de eerste particuliere sporthal van Nederland. Wij hebben het voorrecht gekregen hiervoor een advies uit mogen brengen en hebben uiteindelijk dit project ook mogen uitvoeren. De ingenieurs van Vilton moesten hiervoor meerdere akoestische nagalmtijd berekeningen maken. De grote zaal is namelijk op te splitsen in 3 kleine zalen. Zodoende krijg je dus telkens een verschillend effect op de galm. Daarbij zijn de ruimten doosvormig waardoor de kans bestond op flutterecho’s. Om het benodigde aantal vierkante meters absorptie te behalen is er hier slim met de ruimte omgegaan. Er is hier gekozen een combinatie van Viltsonic Sport akoestische wanden en akoestische fotopanelen toe te passen. De akoestische fotopanelen hebben de financieel aantrekkelijk mogelijkheid om als reclamedoek te gebruiken. Er zijn in de sporthal drie akoestische reclamedoeken toegepast.

De Viltsonic Sportwanden zijn uitgevoerd in een kleur die de zaal een extra dimensie geeft. De plaatsing van de wanden en fotopanelen zijn door Vilton Services gedaan. Wij wensen alle gebruikers van de sporthal veel sportplezier toe.

| viltsonic | akoestische | wanden | fotopanelen

Productinformatie Viltsonic

Kleurenkaart Viltsonic

Opdrachtgever

The Dome

Datum Publicatie

20/01/2016

Categorie

Fotopanelen, Sportzalen