Viltsonic Stilteruimte Meander Medisch Centrum

Viltsonic Stilteruimte Meander Medisch Centrum

Projectgegevens

In het nieuwe ziekenhuis te Amersfoort is een stilteruimte voorzien. De stilteruimte is een ruimte voor iedereen: patiënt en medewerker, bezoeker of toevallig passant. Het is er ook voor iedereen, ongeacht levensbeschouwing, levensvisie, of religieuze achtergrond. Het is een ruimte waar je welkom bent, waar je je even terug kunt trekken als dat nodig is, je gedachten kunt ordenen. Waar de mogelijkheid is voor een klein gebaar, een kaars die je kunt branden, een gedachte die je op kunt schrijven. Een ruimte om op adem te komen, weer moed te vatten en stil te staan. Een goede akoestiek was daarom een belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp.


Productinformatie Viltsonic

Kleurenkaart Viltsonic

Opdrachtgever

Meander Medisch Centrum

Datum Publicatie

04/11/2015

Categorie

Wandpanelen