Comfort en kleur voor iedere sportfaciliteit

Sportec sportvloeren

Sportec Sportvloeren Comfort en kleur voor uw indoor sportfaciliteiten

Sportec sportvloeren zijn gemaakt van top kwaliteit gerecyclede rubber autobanden en EPDM kleurkorrels die extreem robuust, makkelijk te reinigen en waterafstotend zijn. Dankzij het hoge loopcomfort en de geluidsabsorptie van loopgeluiden en omgevingsgeluiden, zijn de Sportec sportvloeren de ideale oplossing voor een breed scala van toepassingen in bedrijfsgebouwen en sportfaciliteiten.

sportec-style

Sportec Style Rubbergranulaat vloertegels

Sportec style vloertegels bestaan uit polyurethaan gebonden gerecycled rubbergranulaat van autobanden. De bovenzijde van de tegel is afgewerkt met een speciale deklaag welke bestaat uit deels gekleurd EPDM met zwart rubbergranulaat. De Sportec style vloertegels worden toegepast op de afwerkvloer en beschermen de vloer tegen schade door zware objecten zoals halters bij gewicht heffen. Schok impacten van zware objecten worden opgevangen door de tegels waardoor er geen schade ontstaan aan de afwerkvloer. Daarnaast wordt een geluidsisolatie behaald doordat de trillingen worden geabsorbeerd en doorgifte sterk worden verminderd.

Sportec color Robuuste, eenvoudig te reinigen allround vloeren

Sportec color is een robuuste, eenvoudig te reinigen en waterafstotende vloer voor gebruik in fitness en sportscholen, verkooppunten, beurshallen, magazijnen etc.

Dankzij zijn uitstekende duurzaamheid en hoge weerstand tegen mechanische slijtage, is Sportec color de allround rubber vloer oplossing. Kies uit een reeks kleuren en tinten om een ruimte te creëren die past bij uw interrieur, een geweldig loopcomfort biedt en schokken en geluid absorbeert.

sportec-vloeren-hoofdfoto

Sportec splash Top kwaliteit vloeren met een scala aan ontwerpmogelijkheden

Sportec splash biedt dezelfde uitstekende eigenschappen en toepassingsmogelijkheden als Sportec color. Dankzij de opname van grote en kleine EPDM kleurkorrels, zijn de Sportec splash vloeren beschikbaar in een nog grotere reeks aan kleuren en afwerkingen.

Sportec giga Veilig – comfortabel – extra aantrekkelijk

Sportec giga biedt dezelfde uitstekende eigenschappen en toepassingsmogelijkheden als Sportec color. Het is een robuuste, eenvoudig te reinigen en waterafstotende vloer voor gebruik in fitness en sportschool faciliteiten, verkooppunten, beurshallen, magazijnen en ijssport stadiums.

Sportec giga bevat speciaal ontworpen, extra grote kleurkorrels voor bijzondere kleureffecten. Sportec giga biedt een esthetisch en voordelige oplossing voor alle reeksen van sport toepassingen.

sportec-giga

sportec-lino

Sportec lino Veiligheid en comfort voor fysiek actieve mensen

Verbeter de veiligheid en het comfort voor iedereen die sport door Sportec lino te installeren onder uw sport linoleumvloer. Deze betrouwbare elastische laag is speciaal ontworpen voor indoor systemen zoals sportscholen en peuterspeelzalen. De beproefde antraciet gekleurde gesloten cellen rubberlaag gemaakt van gerecycled materiaal (PU-elastomeer gebonden) zorgt voor een natuurlijke demping voor alle fysieke activiteiten. Sportec lino verbetert elke indoor sport, fitness, speel of fun faciliteit voor jong en oud en helpt het voorkomen van verwondingen, vooral bij kinderen. Sportec lino is daarom de ideale oplossing voor scholen en kleuterschool sportfaciliteiten.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP! OF BEL ONS OP 088 88 77 122